Het Antilliaans Dagblad & De Telegraaf Subscription site

Members
 • Telegraaf.nl

  De Kaagbaan op Schiphol gaat vrijdagmiddag om 16.00 uur weer open. De op een na drukste start- en landingsbaan van de luchthaven was sinds 18 maart buiten gebruik voor groot onderhoud. Tot 15 juni zullen nog wel gedurende tien nachten[…]

  Read more...
 • Telegraaf.nl

  Timor Steffens is vrijdag in Rotterdam geopereerd aan zijn achillespees. De operatie is goed verlopen, liet hij weten in een Instagramvideo.

  Read more...
 • Telegraaf.nl

  Het budget voor de opvang van vluchtelingen in de regio en noodhulp gaat met in totaal 80 miljoen euro omhoog. Dat heeft minister Lilianne Ploumen (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) vrijdag bekendgemaakt.

  Read more...

Komst FlyAllways Naar St. Maarten

De nieuwe Surinaamse luchtvaartmaatschappij, Fly All Ways, is van plan vanaf 3 september 2016 wekelijks vanaf Suriname via Georgetown, Guyana, naar St. Maarten te vliegen met een stop in Barbados. Deze wekelijkse vlucht zal met een Fokker 70 met 80 stoelen uitgevoerd worden. Deze eerste serie vluchten zal tot en met 2 oktober 2016 duren. De tweede serie vluchten zal wekelijks vanaf 15 december 2016 tot en met 15 januari 2017 uitgevoerd worden. Indien de bezetting en vraag vanuit de markt dat verantwoordt zal nadien elke week een vlucht vanuit Suriname via Guyana naar St. Maarten rechtstreeks uitgevoerd worden.

Fly AllWays Fokker 70 cabin interior

Gedurende de actieve vluchtcampagnes kunnen mensen vanaf St. Maarten naar Suriname en Guyana vliegen voor $680 US Dollars en naar Barbados voor slechs $450 US Dollars. Deze vluchen zal mensen die gewend zijn met LIAT, Caribbean Airlines en Inselair naar Guyana en Suriname te vliegen een goed alternattief bieden.

Lets Travel logo small

De mensen die deze vluchten van Fly All Ways willen boeken kunnen vanaf heden terecht bij reisbureau Let's Travel op St. Maarten in Philipburg om te reserveren. Men kan bellen via +1-721-542-2381, emailen via info@letstravelsxm.com of online boeken. Boek hier...


 

Richard F. Gibson


 

air-sxm-static-baner 


 

SXMFlowers banner 250x80
 


 

NEW Flyer
 


Richard Gibson Campaign Jingle

 Contact Us

 

Thank you for your interest in our website and our subscription system.

You may choose to contact us using the address below or the form to the right of this page

Thank you

ANYKEY SERVICES N.V.

Address: P.O. Box 5245
Philipsburg, St. Maarten
Phone: +1(721)581-9740
Fax: +1(721)542-5042

Website: http://www.anykeyservices.com
Email: info@stmaartennews.net

Your Name (*)

Please let us know your name.
Your Email (*)

Please let us know your email address.
Subject (*)

Please write a subject for your message.
Message (*)

Please let us know your message.
Human Verification (*)
Human Verification

Invalid Input